Tekstil Firma Rehberi
Web Sitemize Hoş Geldiniz

​İplik Sektörü 17.Kez Bir Araya Gelmeye Hazırlanıyor

874

Avrasya’nın En Büyük İplik Fuarı

Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, katılımcı ve ziyaretçileri 17. keztek çatı altında toplamaya hazırlanıyor. Dünya’nın 2. en büyük, Avrasya’nın ise en büyük iplik fuarı olma özelliği ile Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, uluslararası boyutta katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getiriyor. İplik sektöründeki son teknoloji ve trendlerifuarda sergileyecek olan yenilik ve teknoloji odaklı lider firmalar,ziyaretçilere en iyi fiyatlara en iyi ürünleri bulabilme fırsatı sunuyor.Küresel iplik ticaretinin nabzını tutan Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 27-29 Şubat 2020 tarihleri arasındaTüyap’ta düzenleniyor.

Örme, dokuma kumaş, triko, ev tekstili ve çorap üreticilerinin yeni tedarikçi bulma ihtiyaçlarını karşılayan fuar, ziyaretçilerine farklı üreticileri ve yeni ürünleri keşfetme imkanı sunarken aynı zamanda üretim maliyetlerini düşürmek isteyen üreticilere fiyat avantajları sağlıyor.

İplik sektörünün en önemli liderlerinin, organik ve teknolojik, iyi kalite ürünlerini sunacağı fuar, sektörü tanımak ve anlamak, iplik sanayisindeki yeni uygulamaları öğrenmek isteyen profesyoneller için birçok avantaj sağlıyor. En yenilikçi ve en kaliteli ipliklerin sergilendiği Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, ülkemizin sahip olduğu zengin popülasyonlu ticaret kapısını tüm dünyaya açıyor, ekonomik ve kaliteli üretim koşulları arayan tekstil üreticilerinin yine yeniden göz bebeği haline geliyor.

İstanbul İplik Fuarı’nın 2019’daki Büyük Başarısı

Tüyap Fuarcılık’ın ev sahipliğinde düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı; 22 ülkeden 302 firma ve firma temsilciliğinin katılımına ev sahipliği yapmış olup, 1752’si yabancı, 8102’siyerli olmak üzere toplam 9854ziyaretçiyi ağırladı.

İplik Sektörü 17.Kez Bir Araya Gelmeye Hazırlanıyor

İplik sektörü 2018 yılında Türkiye’nin ihracat sıralamasında ilk sıralarda yer aldı. Ülkemizin kalkınması adına çok önemli bir sektör olan iplik, iplik tedarikçilerine uluslararası alanlarda verimli bir pazar sunuyor. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, global pazarlara ulaşmak ve müşteri portföyünü genişletmek isteyen iplik üreticilerini profesyonel ziyaretçilerle bir araya getiriyor. 27-29 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası İstanbul İplik Fuarı 17. Kez ülke ekonomisinin kalkınmasına olanak sağlıyor.

Rakamlarla İstanbul İplik Fuarı 2019

Avrasya’nın en büyük iplik fuarı olan Uluslararası İstanbul İplik fuarı, bu yıl 22 ülkeden 302 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşti. Sektör profesyonellerine kapılarını açan fuar 81 ülkeden gelen yerli ve yabancı 9.000’nin üzerinde ziyaretçiyi ticari bağlantılar kurmak için iplik üreticileri ile Tüyap’da buluşturdu.

Hedef ülkelerde gerçekleştirilen yoğun tanıtım faaliyetleri ile, Tüyap davetlisi olarak Almanya, Azerbaycan, Belarus, Bosna Hersek, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Makedonya, Mısır, Moldova, Özbekistan, Rusya, Sırbistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Venezuella başta olmak üzere, dünyanın birçok ülkesinden gelen alım heyetleri katılımcı firmalar önemli iş bağlantılarına imza attılar.

İstanbul İplik Fuarı 2019 Uluslararası Anlaşmalara Ev Sahipliği Yaptı

T.C. Ticaret Bakanlığı ve İTKİB( İstanbul Tekstil ve Hammaddecileri İhracatçıları Birliği) heyet organizasyonları kapsamında sektörün ihracatta hedef coğrafyaları olan toplam 7 ülkeden( Çek Cumhuriyeti, Kırgızistan, Tunus, Venezuella, Moldova, Sırbistan, Özbekistan, Rusya ve Ürdün) gelen heyetler katılımcı firmalar ile yoğun ticari görüşmeler gerçekleştirdi.

Gelecek Buluşmamız: 27-29 Şubat 2020

2020 yılında da tanıtım faaliyetlerini arttırarak binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapması beklenen İstanbul İplik Fuarı, uluslararası pazarlara açılmak isteyen firmalara stant rezervasyonlarını yapmaya başladı.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku