Tekstil Firma Rehberi
Web Sitemize Hoş Geldiniz

TAÇ Kendini Temizleyen Stor Perde ile storlar ilk günkü gibi temiz

552

TAÇ Kendini Temizleyen Stor Perde ile storlar ilk günkü gibi temiz

 

İnovatif ve sürdürülebilir ev tekstili ürünleriyle hayatı kolaylaştıran TAÇ, stor temizlemeye getirdiği yenilikle Kendini Temizleyen Stor Perde’yi sunuyor. Bu inovatif ürün özel geliştirilmiş apresi sayesinde lekeleri üzerinde tutmuyor; is, ortam kiri, yemek buharı gibi lekeler karşısında kendini ışıkla temizliyor.

 

Ar-ge ve tasarım merkezleri sayesinde birbirinden yenilikçi ev tekstili ürünleri tasarlayan TAÇ Inova, inovatif ve pratik kullanım odaklı ürünlerini sunmaya devam ediyor. TAÇ, inovatif ürünleri arasında yer alan Kendini Temizleyen Stor Perde ile stor temizlemeye farklı bir boyut getirerek pratik bir kullanım imkanı sağlıyor.

 

Özel bir teknoloji ile üretilen ve üretimde kullanılan malzemeleri ile insan sağlığına dost olan TAÇ Kendini Temizleyen Stor Perde, son teknolojilerle geliştirilmiş apresi sayesinde lekelerin üzerinde tutunmasını önlüyor. İs, mutfaktaki yemek buharı ya da stora sıçrayabilecek sıvı lekeler stor perdelerde sorun olmaktan çıkıyor. Çocuk odalarında yaşanabilecek ufak kazalar sonucu lekelenen storlar bu yenilik sayesinde kolayca temizleniyor. Lekelendiğinde sadece nemli bezle silinmesi gereken ürün, maruz kaldığı ışık kaynağının şiddetine ve lekenin yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 15 gün içinde kendini temizliyor.

 

Özel Sertifikası ile satışa sunulan TAÇ Kendini Temizleyen Stor Perde ile tanışmak için seçili TAÇ satış noktaları ve Linens mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku