featured
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Daha İyi Bir Dünya Kurmak Mümkün

Daha İyi Bir Dünya Kurmak Mümkün

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tudors Dünya İyilik Günü’ne Özel

Tasarladığı Berelerin Karını

Tohum Otizm Vakfı’na Bağışlıyor

Sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem veren Tudors Gömlek, Dünya İyilik Günü kapsamında iyilikler listesine bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz hafta Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda, 21 çalışanıyla otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla iki kıta arasında koşan Tudors, 13 Kasım 2019 Dünya İyilik Günü kapsamında da tasarladığı özel berelerin kârını Tohum Otizm Vakfı’na aktaracak.

Daha iyi bir dünya kurmak mümkün

Dayanışma ve yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Tudors Gömlek CEO’su Yaşar Ayayadın “Tudors bir halk markası. Biz halkın yüreğini temsil ediyoruz. Şirket olarak önceliğimiz ihtiyaç gördüğümüz konularda farkındalık oluşturmak, dayanışma ve yardımlaşmayı teşvik etmek. İyilik paylaştıkça çoğalır. Bu amaçla tüm dünyada kutlanan 13 Kasım Dünya İyilik Günü kapsamında mağazalarımızda satılacak berelerin kârını otizmli çocuklar için Tohum Otizm Vakfı’na bağış olarak aktaracağız” dedi.

Yurtiçi ve yurtdışında toplam 225 noktada satış noktası bulunan Tudors Gömlek Krallığı’nın farkındalık ve bilinç kazandırmak amacıyla öncülüğünü yaptığı sosyal sorumluluk çalışmaları arasında; “Kadına şiddete son”,“Çalışan kadına 1 gün fazla izin”, babalar gününde “Sen de bir babalık yap” ve sokak hayvanları için “Bir kap su, bir yaşam” “Kurallara Uy, Kral Ol’’ gibi birçok proje bulunuyor.

#tudorskrallığı #DünyaİyilikGünü #tohumotizmvakfı #otizm #sosyalsorumluluk

13 Kasım Dünya İyilik Günü Hakkında: Dünya İyilik Hareketi ilk olarak 1998 yılında başladı. Hareketin üyeleri arasında Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Kanada, Çin, Brezilya, Fransa, İtalya, Hindistan, Japonya, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya gibi ülkeler bulunmakta. Dünya İyilik Hareketi adıyla 1996 yılından beri birçok ülkede faaliyet gösteren kuruluş, bu günü, ”daha iyi ve daha merhametli bir dünya inşa etmek için tasarladıklarını” bildirmekte. Bu özel gün sayesinde, hiçbir ayırım yapmaksızın her bireye dünya vatandaşı olduğunu fark ettirmeyi amaçlayan kuruluş, Dünya İyilik Gününün sembolü olarak da kozmos çiçeğini seçmiştir. Bu seçimle, tıpkı kozmos çiçeğinin çeşitli renkleri gibi, dünyadaki insanların da çeşitliliği vurgulanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Daha İyi Bir Dünya Kurmak Mümkün
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Tekstil Tv ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin