Tekstil Firma Rehberi
Web Sitemize Hoş Geldiniz

Özkoç Moda Çalışanları Şiddete Karşı ”Hayır” dedi

1.654

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde Özkoç Moda çalışanları ”hayır” dedi.

Şanlıurfa Birecik İlçesinde 2018 yılında işadamı Yılmaz Özmen ve Cemal Erkoç tarafından kurulan ve tamamı kadın çalışan işçilerden oluşan Özkoç Moda çalışanları kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele gününde üzerlerine giydikleri tişörtleri ve ellerindeki pankartları ile hep birlikte şiddete karşı ”hayır” dediler.

250 kadın çalışanı ile 2000 m2 alan üzerinde Şanlıurfa Birecik tekstil üretim tesisinde hızlı bant, kesim, dikim, ütü ve paketleme bölümleriyle tam donanımlı ve modern ortamda hizmet veren tesis Dünyaca ünlü bir çok markaya hizmet veriyor.

Kadına yönelik uluslararası mücadele gününde bir araya gelen ÖZKOÇ MODA çalışanı yüzlerce emekçi kadın şiddetin her türlüsüne ”hayır” dedi. Özkoç Moda işletmecilerinden Cemal Özkoç kadın çalışanlara yapmış olduğu konuşmasında ”Bütün arkadaşlarımız, bütün çalışanlarımız, bütün dostlarımız hepiniz hanımefendisiniz, bayansınız. Böyle bir kitleyi bir arada bulmak özellikle bu bölgede zor, Türkiye’nin hiç bir yerinde aslında yok böyle bir topluluk, bu sadece burada tişört giymekle kalmasın, biz şiddete hayır derken sokaktaki kişiler size şiddet uygulayamaz böyle bir şey yok! Kendi aile bireyleriniz, kendi akrabalarınız, kendi kocanız, kendi abiniz yani aslında kalmadığını düşünüyoruz biz ama yinede vardır, zaman zaman bizimde kulağımıza bazı şeyler geliyor sadece gündeme getirmek istedim böyle bir olayı, sizde bunu bugünle kalmasın her fırsatta eşinize, dostunuza anlatın ve uygulayın”dedi.

Türkiye Kadına Şiddete hayır dedi. Şanlıurfa Birecik Özkoç Moda çalışanları şiddete karşı hayır dedi. Özkoç Moda tarafından düzenlenen organizasyonla bir araya gelen kadın çalışanlar şiddet karşı hayır ettinliğinde bir araya geldiler. Şirket yöneticisi Cemal Erkoç’unda kadınlara destek verdiği etkinlikte hep birlikte şiddetin her türlüsüne karşı ”hayır” denildi.

Şiddete karşı hayır diyen kadın çalışanlar daha sonrasında şiddete karşı ”hayır” tişörtleri ile tekstil üretim tesislerindeki işlerine devam ettiler.

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku